Bahasa MelayuWorld  –  Top   
 
Permainan    


 
 EMULAKRONIX - Hentian Laman Web Emulator PSX dan PS1EMULAKRONIX - Hentian Laman Web Emulator PSX dan PS1
Laman web permainan program-program emulasi Playstation untuk komputer PC seperti ePSXe dan Connetix Virtual Game Station. Mempunyai tutorial tentang cara-cara mengkonfigurasikan program-program tersebut dan laman untuk muat-turun fail-fail yang perlu.
 Permainan Komputer AffendiPermainan Komputer Affendi
Laman web permainan-permainan komputer mudah (seperti Lingo Melayu, Susunan Segi, Tetris Nombor, Kosa Kata 7 Abjad dan lain-lain) yang dicipta oleh webmaster sendiri. Program demonstrasi boleh dimuat turun.
 Permainan Online Percuma - Malaysia Online GamesPermainan Online Percuma - Malaysia Online Games
Laman web di mana pelawat boleh bermain permainan berasaskan web percuma seperti 3D-Billiard, Catur Online, Tanx dan banyak lagi. Permainan mempunyai 2 mod, sama ada secara perseorangan atau secara berbilang permain melalui Internet. Juga mempunyai permainan premium yang memerlukan bayaran.
 Ragnarok Online Malaysia EditionRagnarok Online Malaysia Edition
Laman web edisi Bahasa Malaysia bagi permainan MMORPG terkenal Ragnarok Online. Mempunyai banyak maklumat mengenai permainan ini seperti peraturan, kadar yuran, spesifikasi asas komputer, senarai soalan am dan lain-lain. Pelawat boleh mendaftar/menambahnilai akaun di laman web ini.
 tanpa namatanpa nama
Laman web ini menyediakan beberapa permainan mudah (dalam Bahasa Melayu) yang boleh dimuat turun, seperti Mineswepper, Geguli and Puzzle versi Artis. Juga mempunyai beberapa skrip Perl dan PHP.


 

 
 

E X P A N D      m i n i m i z e      
 
 


 
 
 

Arts
Business
Computers
Games
Health
Home
Kids & Teens
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
World
 
 

Home | Contact

 Help build the largest human-edited directory on the web. 
Suggest a Site - Open Directory Project - Become an Editor

Copyright ©1995-2021, Zaz Corporation. All rights reserved.