ShqipWorld  –  Top   
 
Art    


Fotografi 7
Letërsia 17
Muzike 40
Radio 13
Skulptura 2
Televizione 17
Video 25 
Arts and Entertainment - Albania, Europe, Regional 9


 AlbacenterAlbacenter
Informata rreth artistëve shqiptar dhe shumë të dhana rreth spektakleve dhe ekspozitave.
 AlbaShow.comAlbaShow.com
Informacione mbi jeten dhe aktivitet e VIP shqiptar dhe te huaj dhe disa gjëra tjera.
 AlbLoveAlbLove
Webfaqe me permbajtje argetuese.
 Argetimi.netArgetimi.net
Webfaqe me materiale te larmishme
 DashuriaDashuria
Vizito webfaqen dashuria muzikë, lajme dhe shakarkime te ndryshme.
 Galeria ShqiptareGaleria Shqiptare
Galeria Shqiptare është një galeri imazhesh në të cilen të gjithë mund të vendosin dhe të marrin fotografi apo video.
 KëçovaKëçova
Gjithqka rreth muzikes shqiptare dhe disa lojëra për tu argëtuar.
 Kosova MaxKosova Max
Vendi ku takohet rinia shqiptare. Do te gjeni muzike, video, lajme VIP.
 ParathenieParathenie
Eshte nje blog alternativ shqiptar me IQ here shume te ulet e here teper te larte.
 Poezi DashuriePoezi Dashurie
Është blog për publikimin e poezive të dashurisë, në këtë projekt do të publikohen edhe përmbledhje me poezi të dashurisë nga autorë të ndryshëm apo edhe nga vet vizitorët dhe krejtësishtë falas.
 Proletari ShqiptarProletari Shqiptar
Proletari social politik me historine e kultures se vjeter shqiptare, aty ku shqiponja dykrenare fluturon e lire.
 RrezoreRrezore
Në ketë web faqe keni mundesi te lexoni gjera interesante për kulturen, gjuhen, pamjen, zakonet dhe tjera gjëra nga jeta shqiptare.
 ShqiperiaWeb.ComShqiperiaWeb.Com
Portal në gjuhen shqipe.
 Shqip1.netShqip1.net
Web portali i madh ne gjuhen shqipe, nje minut para te gjitheve.
 Studentët e artit dramatik - UPStudentët e artit dramatik - UP
Teatri Kosovar në Prishtinë, profesorët e teatrit, studentët, Univerziteti i Prishtinës etj.
 Tek ne Buron DashuriaTek ne Buron Dashuria
Faqe per te gjitha moshat, argetohu deri ne maksimum
 ThesariThesari
Muzikë, video dhe fotografi të ndryshme.
 ZbavitjeZbavitje
E gjithë zbavitja në një faqe.
 Zemra ShqiptareZemra Shqiptare
Ne ju ofrojmë informacione te ndryshme te artit dhe kulturës.


 

 
 

E X P A N D      m i n i m i z e      
 
 


Afrikaans 27
Arabic 297
Armenian 87
Asturian 20
Azerbaijani 44
Basque 439
Belarusian 43
Bosnian 38
Breton 39
Bulgarian 315
Catalan 4,424
Chinese Simplified 1,822
Chinese 478
Croatian 306
Czech 2,075
Danish 5,449
Dutch 5,651
English 230,067
Esperanto 1,230
Estonian 91
Farsi 133
Finnish 1,080
Føroyskt 3
French 20,577
Frisian 9
Furlan 20
Galician 201
German 43,161
Greek 392
Gujarati 21
Hebrew 879
Hindi 115
Hungarian 583
Icelandic 33
Indonesian 151
Interlingua 5
Irish 23
Italian 19,076
Japanese 21,184
Kannada 9
Kashubian 10
Kazakh 2
Korean 263
Kurdish 69
Latin 17
Latvian 30
Lietuvių 460
Luxembourgish 1
Macedonian 20
Malay 18
Marathi 4
Nordfriisk 8
Norwegian 2,238
Occitan 23
Ossetian 2
Polish 4,193
Portuguese 1,463
Punjabi 16
Romanian 917
Romansh 7
Russian 5,507
Sardinian 81
Scots Gaelic 26
Seeltersk 2
Serbian 192
Sicilianu 9
Sinhala 10
Slovak 200
Slovenian 25
Spanish 14,868
Swahili 6
Swedish 3,464
Tagalog 12
Taiwanese 6
Tamil 24
Tatar 7
Telugu 71
Thai 119
Turkish 2,180
Türkmençe 4
Ukrainian 301
Vietnamese 53
Welsh 14 
 
 

Arts
Business
Computers
Games
Health
Home
Kids & Teens
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
World
 
 

Home | Contact

 Help build the largest human-edited directory on the web. 
Suggest a Site - Open Directory Project - Become an Editor

Copyright ©1995-2021, Zaz Corporation. All rights reserved.