ShqipWorld  –  Top   
 
Biznes    


 
Business and Economy - Albania, Europe, Regional 23


 AlbaJobsAlbaJobs
Sistem elektronik për punësimi e të gjithë shqiptaret ku do që ndodhen. Krijo biografinë tënde dhe kërko pune.
 Albania OnlineAlbania Online
Ka informacione për shërbimet që i kryen për persona dhe firma.
 Albtourist - Info Hotel GuideAlbtourist - Info Hotel Guide
Informacion për hotele, guide dhe udhëtime turistike në Shqipëri.
 AutoKontaktAutoKontakt
Medium interaktiv për shitëblerje të veturave.
 Banka e ShqiperiseBanka e Shqiperise
Këtu ju do të gjeni informacion për Bankën e Shqipërisë, sistemin bankar, legjislacionin, statistikat dhe njoftimet per shtyp.
 Biznesi ne MaqedoniBiznesi ne Maqedoni
Informacione dhe lajme për biznesin në Maqedoni.
 Blej.comBlej.com
Shitore në internet ku ju mundeni të bleni produkte që kryesisht jan në gjuhen shqipe.
 EGJ ConsultingEGJ Consulting
Kjo agjensi ofron shërbime për punësimin e personave në firma të ndryshme sipas dëshirës së dy palëve.
 Elektrik UniversalElektrik Universal
Informata përrreth kësaj firmës dhe shërbimet që i bën.
 Faqe te VerdhaFaqe te Verdha
Ky websitë është një katalog i madhë elektronik me informacione për bizneset kosovare.
 Hotel.alHotel.al
Kërkoni dhe rezervoni përmes internetit në tërë Ballkanin.
 Instituti i SigurimeveInstituti i Sigurimeve
Në webfaqen tonë ju mundeni të njoftoheni për shërbimet e sigurimit që i ofron INSIG.
 Kosova e ReKosova e Re
Kompania e sigurimeve në Istog. Në webfaqe ju do keni mundësi për tu njoftuar me sherbimet që i kryen kompania.
 Kosova Real EstateKosova Real Estate
Web faqe për tregun e patundshmeri në Kosovë.
 MBRET I 3GUTMBRET I 3GUT
Blog per marketingun kreativ në gjuhen shqipe.
 Njoftime.comNjoftime.com
Ne kemi një platformë në të cilën mund të ofrosh apo të kërkosh produkte dhe shërbime të ndryshme.
 Poste - TelekomunikacionPoste - Telekomunikacion
Online poste edhe telekomukacion ne kosove
 Rrjeti i biznesit kosovarRrjeti i biznesit kosovar
Në webfaqe ju do të gjeni informacione të detajuara për biznesin në Kosovë.
 ShpalljeShpallje
Postoni dhe shikoni shpallje falas. Shpallje mundësh me vendos pa u regjistruar fare.
 Veshtro.comVeshtro.com
Një dyqan virtual ku mundeni të bleni gjëra ndryshme me përmbattje në gjuhen shqipe.


 

 
 

E X P A N D      m i n i m i z e      
 
 


Afrikaans 20
Arabic 415
Armenian 263
Asturian 5
Azerbaijani 61
Basque 203
Belarusian 2
Bosnian 147
Breton 8
Bulgarian 1,020
Catalan 2,589
Chinese Simplified 8,185
Chinese 593
Croatian 1,310
Czech 3,627
Danish 7,319
Dutch 12,845
English 231,035
Esperanto 24
Estonian 389
Farsi 187
Finnish 1,142
Føroyskt 7
French 12,721
Frisian 2
Furlan 2
Galician 229
German 56,486
Greek 695
Gujarati 1
Hebrew 1,766
Hindi 27
Hungarian 3,736
Icelandic 53
Indonesian 244
Interlingua 1
Irish 1
Italian 31,332
Japanese 35,905
Kannada 2
Kazakh 2
Korean 627
Kurdish 7
Latin 1
Latvian 470
Lietuvių 1,302
Luxembourgish 0
Macedonian 57
Malay 11
Marathi 0
Nordfriisk 2
Norwegian 1,164
Occitan 2
Ossetian 0
Polish 10,834
Portuguese 1,140
Punjabi 1
Romanian 2,436
Romansh 1
Russian 10,624
Sardinian 1
Scots Gaelic 9
Seeltersk 1
Serbian 621
Sinhala 3
Slovak 940
Slovenian 203
Spanish 2,978
Swahili 1
Swedish 3,967
Tagalog 1
Taiwanese 1
Tatar 1
Thai 737
Turkish 9,172
Türkmençe 11
Ukrainian 757
Vietnamese 270
Welsh 0 
 
 

Arts
Business
Computers
Games
Health
Home
Kids & Teens
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
World
 
 

Home | Contact

 Help build the largest human-edited directory on the web. 
Suggest a Site - Open Directory Project - Become an Editor

Copyright ©1995-2021, Zaz Corporation. All rights reserved.