ShqipWorld  –  Top   
 
Sporte    


 
Recreation and Sports - Albania, Europe, Regional 4


 AlbSoccerAlbSoccer
Këtu do ti gjeni lajmet dhe renditjen e skuadrave shqiptare.
 Faqja e Xhebrailave dhe EngjujveFaqja e Xhebrailave dhe Engjujve
Informacione dhe fotografi nga klubi sportiv.
 Federata Shqiptare e FutbollitFederata Shqiptare e Futbollit
Faqja zyrtare me informata për ekipet kombëtare dhe ato të kampionateve të shqipërisë.
 FK VllazniaFK Vllaznia
Faqja jozyrtare e futboll klubit Vllaznia-Shkoder me shumë informata për historikun dhe ndeshjet.
 Futbolli ShqiptarFutbolli Shqiptar
Lajmet më të fundit nga futbolli shqiptar.
 KS Shkumbini PeqinKS Shkumbini Peqin
Të gjitha informatat që ju dëshironi ti dini rreth ekipin të KS Shkumbinit.
 SK Tirana OnlineSK Tirana Online
Në këtë faqe ju do të gjini gjithçka për klubin SK Tirana.
 Sporti SotSporti Sot
Lajme të përditshme për sportin shqipëtar dhe ndërkombëtar.
 Tenis TiranaTenis Tirana
Informacione mbi sportin e tenisit dhe zhvillimin e tij në Shqipëri.
 Zebra TiranaZebra Tirana
Klubi i tifozëve ndërkombëtar të KS Tiranes në internet.


 

 
 

E X P A N D      m i n i m i z e      
 
 


Afrikaans 3
Arabic 169
Armenian 21
Asturian 2
Azerbaijani 15
Basque 87
Belarusian 11
Bosnian 51
Breton 7
Bulgarian 227
Catalan 1,101
Chinese Simplified 300
Chinese 59
Croatian 268
Czech 1,815
Danish 2,015
Dutch 5,529
English 95,259
Esperanto 14
Estonian 41
Farsi 22
Finnish 616
Føroyskt 8
French 3,970
Frisian 2
Galician 28
German 28,338
Greek 32
Gujarati 0
Hebrew 223
Hindi 5
Hungarian 432
Icelandic 18
Indonesian 93
Interlingua 1
Italian 4,764
Japanese 10,885
Kannada 0
Kazakh 1
Korean 155
Latin 1
Latvian 24
Lietuvių 305
Luxembourgish 5
Macedonian 19
Malay 0
Nordfriisk 1
Norwegian 821
Occitan 3
Ossetian 0
Polish 2,605
Portuguese 71
Punjabi 0
Romanian 368
Romansh 2
Russian 2,248
Sardinian 1
Scots Gaelic 3
Seeltersk 1
Serbian 97
Sinhala 2
Slovak 166
Slovenian 43
Spanish 1,143
Swedish 2,932
Tagalog 0
Taiwanese 0
Tamil 1
Tatar 0
Thai 63
Turkish 1,046
Türkmençe 1
Ukrainian 230
Vietnamese 8
Welsh 0 
 
 

Arts
Business
Computers
Games
Health
Home
Kids & Teens
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
World
 
 

Home | Contact

 Help build the largest human-edited directory on the web. 
Suggest a Site - Open Directory Project - Become an Editor

Copyright ©1995-2021, Zaz Corporation. All rights reserved.