KuvataiteetKulttuuri Ja ViihdeSuomiWorld  –  Top   
 
Koulutus    


 
Kuvataideakatemia 1 Alfa-Art taideoppilaitosAlfa-Art taideoppilaitos
Helsingissä toimiva Alfa-Art taideoppilaitos aikuisille sekä lasten ja nuorten kuvataidekoulu, on yksityinen taidekoulu ja se rinnastetaan opintotukitoiminnassa julkisen valvonnan alaisiin keskiasteen oppilaitoksiin. Alfa-Art taideoppilaitos antaa mahdollisimman laajat tiedot ja taidot kuvataiteilijan vaativasta ammatista. Lasten kuvataidekoulu antaa etenevää koulutusta.
 Hyvinkään taidekouluHyvinkään taidekoulu
Hyvinkään Taidekoulun Tuki r.y.:n ylläpitämä kaksivuotinen iltakoulu, joka tarjoaa erityisesti aikuisopiskelijoiden tarpeisiin vastaavaa taideopetusta.
 Imatran TaidekouluImatran Taidekoulu
Etelä-Karjalan ammattikorkeakoulu, kuvataiteilijan tutkinto. Suuntautumisvaihtoehdot ovat: Grafiikka, Kuvanveisto, Maalaus, Piirustus, Valokuvaus, Video, Ympäristötaide, Multimedia. Kesto 4 vuotta (160 opintoviikkoa)
 KuvataideakatemiaKuvataideakatemia
Kuvataideakatemia on kuvataiteen yliopisto, jonka tehtävänä on antaa maan korkeinta yliopistotasoista tiedollista ja käytännöllistä kuvataiteen sekä siihen liittyvien ammattialojen ylintä opetusta maassamme. Akatemiasta valmistutaan kuvataiteen kandidaatiksi ja kuvataiteen maisteriksi.
 Lapin YliopistoLapin Yliopisto
Taiteiden tiedekunta, jossa alat: Mediataide, taidekasvatus, teollinen muotoilu, tekstiili- ja vaatesuunnittelu, taide- ja kulttuuriopinnot.
 Taidekoulu MaaTaidekoulu Maa
Koulun opetusohjelma pyrkii perinteisen ja kategorisen - grafiikka, kuvanveisto, maalaustaide - kolmijaon sijasta etsimään uusia metodeja kuvataiteen opetukseen ja kuvataiteen kieliopin oppimiseen. Vuonna 2000 mm. on aloitettu yhteisötaiteen opetuskokeilu. Suomenlinna 20 E, 00190 Helsinki
 Taideteollinen korkeakouluTaideteollinen korkeakoulu
Taideteollinen korkeakoulu on muotoilun, audiovisuaalisen viestinnän, taidekasvatuksen ja taiteen kansainvälinen yliopisto. Se on alansa suurin korkeakoulu Pohjoismaissa ja yksi arvostetuimpia koko maailmassa.
 Taideteollinen korkeakoulu - taidegrafiikkaTaideteollinen korkeakoulu - taidegrafiikka
Taideteollisessa korkeakoulussa voi suorittaa taiteen kandidaatin, taiteen maisterin ja taiteen tohtorin tutkinnot myös taidegrafiikan alalta.
 Turun ammattikorkeakouluTurun ammattikorkeakoulu
Taideakatemia: Musiikin, esittävän taiteen, viestinnän,ja kuvataiteen koulutusohjelmat.


 

 
 

E X P A N D      m i n i m i z e      
 
 


Englanti 226
Italia 14
Katalaani 7
Kiina (yksinkertaistettu) 7
Kiina 0
Portugali 2
Ranska 13
Saksa 20
Venäjä 6 
 
 

Arts
Business
Computers
Games
Health
Home
Kids & Teens
News
Recreation
Reference
Regional
Science
Shopping
Society
Sports
World
 
 

Home | Contact

 Help build the largest human-edited directory on the web. 
Suggest a Site - Open Directory Project - Become an Editor

Copyright ©1995-2021, Zaz Corporation. All rights reserved.